Live-streaming af koncerterne i Kammermusikforeningen fortsætter..........

Live-streaming af koncerterne i Kammermusikforeningen fortsætter..........

Som noget nyt i denne Corona tid gennemfører vi live-streaming af koncerterne (d.v.s. koncerten kan let og enkelt ses og høres direkte hjemme i stuen)

Hvert medlem får samme dag som koncerten finder sted tilsendt et link på sin e-mail. Dette link åbnes enkelt ved at venstre-klikke på linket med computer musen – og vi kommer direkte ind i Garnisonskirken 10 minutter før koncertens begyndelse. 

Dette nye tiltag gælder kun for de medlemmer, som har betalt for deres medlemskab forinden koncertaftenen. Derfor - betal ikke i sidste øjeblik, så vi ikke får tid til at registrere indbetalingen!! til streaming systemet. 

Vores nye tilbud kan være til gavn for de medlemmer, som evt. ikke føler sig friske el. trygge ved at gå ud på koncertdagen. Live-streaming er en del af dit abonnement vær sikker på, at vi har din korrekte e-mailadresse. Kontakt os på info@1911.dk hvis der er problemer, men først følgende dag, hvor der fortsat er mulighed for at se koncerten.
----------------------------------------------------------------------

20.11.20 Vi har fået tilfredse reaktioner på dette initiativ. Der er medlemmer, som har glæde af ordningen, som fra sidste gang kun kan benyttes af medlemmer. Kontakt os på info@1911.dk. Hvis du vil have glæde af ordningen.