Onsdag den 2. november 2016 kl. 19.30 i Garnisonskirken

Nightingale Strygekvartetten:
Gunvor Sihm (violin), Josefine Dalsgaard (violin), Marie Louise Broholt Jensen (bratsch), Claire Bryant (cello)

Der spilles værker af:
Joseph Haydn: Strygekvartet i C-dur op. 33 nr. 3 "Fuglekvartetten"
Anders Koppel: Strygekvartet nr. 4
Rued Langgaard: Strygekvartet nr. 2
Kammermusikforeningen af 1911 har påbegyndt sæsonen nr. 106. Husk, at alle medlemmer har fået en gæstebillet til glæde og fornøjelse. Måske er det denne aften, at gæstebilletten skal bruges.
Vi ses i 1911!
…og lidt med småt:
……….. Kernen af kvartettens identitet er en fælles passion for det fantastiske strygekvartetrepertoire, samt en stærk kærlighed til hinanden som både musikere og bedste venner.
…………er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvor professor Tim Frederiksen siden kvartettens dannelse i 2007 har fungeret som trofast mentor. Derudover har kvartetten modtaget undervisning af professor Hatto Beyerle, grundlægger af Alban Berg Kvartetten og European Chamber Music Academy i Hannover.
                juni 2008 vandt kvartetten 1. Pris i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums årlige kammermusikkonkurrence, og året efter vandt de 2. pris ved Danmarks Radio P2's kammermusikkonkurrence. I 2010 vandt de 2. pris ved den internationale kammermusikkonkurrence “Charles Hennen Concours” i Holland, og modtog samme år DR P2's Talentpris- med dommerkomiteens ord: "for med brændende passion, uimodståelig gejst og smittende indbyrdes lydhørhed at få den klassiske strygekvartet til at sprælle af liv- så musikken taler direkte og stærkt til både nye og gamle lyttere". I 2011 blev kvartetten tildelt Léonie Sonnings Musiklegat, Jacob Gades store legat samt Odd Fellow Logens Legat og i 2013 var de solister med Tivolis Symfoniorkester, i forbindelse med modtagelsen af "Anmelderringens Kunstnerpris 2013". I 2014 blev Nightingale String Quartet tildelt Gramophones award "Young artist of the Year", som det første ensemble i prisens historie.
…….stor koncertvirksomhed i Danmark …..og ….. turneret i bla. Kina, Rusland, Brasilien, USA, England, Tyskland, Holland, Sverige og Sydafrika. Kvartetten havde sin Wigmore Hall debut i London i januar 2014.

Tilføj kommentar

Email again: